• English
  • Magyar
Asztalfoglalás
  • Asztalfoglalás
  • Rólunk
  • Kínálatunk
    • Étlap
    • Koktélok
    • Borlap
    • Itallap
  • Programok
    • Tavaszi terasznyitó pezsgés
  • Hírek
  • Galéria
  • Borászat
  • Borbár
  • Webshop
  • Kapcsolat
HU / EN

HÍREK

VISSZA A BLOGRA
MEGOSZTÁS:
2018.04.04. / St. Andrea

24.HU – Attól lehet még valami izgalmas és könnyed, hogy magyaros!

Budapest hétfőn este egy új fejezetet nyithatott a gasztronómiai fejlődésében, végre kezdi észrevenni a nemzetközi szakma, hogy érdemes odafigyelni Magyarországra, ráadásul megvan az első kétcsillagos éttermünk, az Onyx. Az, hogy az MTÜ (Magyar Turisztikai Ügynökség, állami pénzen) nálunk rendezte a Michelinnel a Main Cities of Europe gáláját, egyértelműen annak a jele, hogy Budapest számít a gasztrotérképen. Azt már korábban elolvashatta nálunk, hogy a Babel konyhafőnöke és tulajdonosa mit mesélt a lehetséges csillagról és a szellemiségükről, most pedig a magyar séfvilág egy másik meghatározó szereplőjével beszélgettünk a tegnapi díjátadóról és annak jelentőségéről, hogy milyen az, ha száz Michelin-csillagos séfnek kell főzni. Barna Ádám, a St. Andrea konyhafőnöke februárban elvitte a Dining Guide év séfjének járó díjat, hétfőn pedig bár az egyik főesélyesnek tartották, mégsem kaptak csillagot.

Barna a gála után azt mondta a 24.hu-nak, hogy eddig se a csillagért dolgoztak, és ezután sem változik a hozzáállásuk, folyamatosan fejlődni akarnak. Jó volt elhinni, hogy összejöhet a következő szint, de bebizonyosodott, hogy a csillagot azért még nem a magyar kollégák vagy az újságírók adják. Barna Ádám inkább azt sajnálja, hogy kevés étterem került az ajánlott éttermek közé, illetve kapott Bib Gourmand minősítést, hiszen sokan megütik már ezt a szintet.

A teljes cikk, illetve a további tartalom itt található.

MEGOSZTÁS:
VISSZA A BLOGRA
Michelin-csillag
nálunk mindig történik valami

önnek ajánljuk

Borászat
2018.04.17. / St. Andrea

IV. NAPBOR ÜNNEP A SZŐLŐBIRTOKON

Skybar
2018.04.11. / St. Andrea

BUDAPEST LEGSZEBB IRODÁI

Borászat
2018.04.04. / St. Andrea

PORTRÉ: LŐRINCZ ANDREA – A SPORTTÓL A VIRÁGOKIG – ÉDESANYAKÉNT

"Biztos vagyok benne, hogy minden „hithű” borász arra vágyik, hogy olyan terméket készítsen egyszer, mely igazán nagy elismertséget eredményez a bor, a birtok és önnön szakmai megítélése szempontjából. Ez éltet, hajt és ösztönöz bennünket. Szeretnénk bebizonyítani, hogy mi is képesek vagyunk igazi alkotásokra, képesek vagyunk felejthetetlen gyönyöröket nyújtó borok készítésére, és ha valaki elér a minőségi szint eme nagyságára, melyet töretlenül, állhatatosan, évtizedeken át képes megtartani, méltán válhat birtoka presztizs birtokká és terméke ikonborrá, mely további lelkes borászok ösztönzője lehet."


Dr. Lőrincz György

ST. ANDREA CSOPORT

  • St. Andrea Szőlőbirtok
  • St. Andrea Wine & Gourmet Bar
  • St. Andrea Webshop

TARTALOM

  • Rólunk
  • Programok
  • Híreink
  • Koktélok
  • Itallap
  • Borlap
  • Étlap
  • Galéria
  • Asztalfoglalás
  • Kapcsolat
  • Hasznos információk

ELÉRHETŐSÉGEINK

  • 1052 Budapest, Deák Ferenc u. 5
    Bejárat a Vörösmarty tér felől
  • Mobil: +36 30 300 3930
    Telefon: +36 1 397 9903
  • skybar@standreaskybar.hu

NYITVA TARTÁS

  • Hétfő-Péntek 1200-2400
  • Szombat 1600-2400
  • Konyha nyitvatartás 2300 óráig
  • Vasárnap Zárva

© 2018 St. Andrea Wine & Skybar Budapest Minden jog fenntartva. Adatvédelmi engedélyszám: NAIH-116906/2017