Esemény

Ajándékutalvány - St. Andrea Wine&Skybar

2023. Január 1. 00:00 - 2023. December 31. 00:00

15 000,-

St. Andrea Wine&Skybar

15 000,- / darab

Életöröm és nagyvárosi pezsgés Budapest történeti belvárosának rooftop bárjában, mesés panorámával. Ajándékozzon St. Andrea élményt! 

 

Fontos: A nyomtatható vouchert a vásárlás befejezése és a banki tranzakció utáni 24 órában küldjük, emailben. Amennyiben nyomtatott vouchert szeretne, kérjük, fáradjon be érte a Skybarba. 

 

Megjegyzés: Karácsonykor kollégáink is pihennek, így a december 24-26. között vásárolt ajándékutalványokat december 27-én tudjuk emailben küldeni. 

Asztalfogalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

A St. Andrea Wine&Skybar felújítás miatt zárva tart.

Várható nyitás: 2023. február 7. Hamarosan visszatérünk!

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.