• English
  • Magyar
Asztalfoglalás
  • Asztalfoglalás
  • Rólunk
  • Kínálatunk
    • Étlap
    • Koktélok
    • Borlap
    • Itallap
  • Programok
  • Rendezvények
  • Hírek
  • Galéria
  • Borászat
  • Étterem
  • Webshop
  • Kapcsolat
HU / EN

Étlap

  • ELŐÉTELEK, LEVES
  • GREATEST HITS
  • FŐÉTELEK
  • BÁRÉTELEK
  • DESSZERTEK

ELŐÉTELEK, LEVES

STARTERS, SOUP

ZÖLDSÉGCRUDITÉ Vegetable crudite
sajtos stanglival, mártogatósokkal with cheese bread sticks and dips
2.900.-
KACSAMÁJTERRINE Duck liver terrine
körtével, kávéval és brióssal with pears, coffee and brioche
4.800.-
LAZACPISZTRÁNG Salmon trout
kaviárral, labneh-vel, égetett tésztával caviar, labneh, choux pastry
3.900.-
ANGUS MARHA TATÁR ANGUS BEEF TARTAR
savanyított zöldségekkel, pirítóssal with pickled vegetables and toast
4.100.-
SÜLT KECSKESAJT Roasted goat cheese
marinált zöldségekkel és olivabogyóval marinated vegetables, olives
2.900.-
SÜTŐTÖKLEVES Pumpkin soup
argentin vörös rákkal és citrusokkal Argentine red shrimps, citrus
2.900.-

GREATEST HITS

GREATEST HITS

CÉZÁR SALÁTA Cesar salad
rántott tanyasi csirkével VAGY sült gomolyával VAGY argentin vörösrákkal fried farm chicken OR with roasted gomolya cheese OR with Argentine red shrimps
3.200.- / 3.200.- / 4.400.-
TACO Taco
polippal és jalapenoval with octopus and jalapeno
4.200.-
SLIDERS Sliders
3 mini hamburger házi burgonyachipssel 3 mini hamburgers with homemade potato chips
3.900.-
„DIRTY FRIES” “Dirty fries”
sült burgonya szarvasgombával, parmezánsajttal és szardellás majonézzel french fries with truffles, parmesan cheese and anchovy mayonnaise
2.200.-

FŐÉTELEK

MAIN COURSES

LECSÓ "SUPERIOR" letcho "superior"
tojással és / vagy Csabai kolbásszal with eggs and / Csabai sausage
3.700.-
FÖLDKÖZI TENGERI HEKK Mediterranean hake
zöldfűszeres majonézzel és fejes salátával with green herb mayonnaise and lettuce
4.200.-
LINGUINE Linguine
argentin vörösrákkal, és paradicsommal with argentine red shrimps and tomatoes
5.800.-
ANGUS BÉLSZÍN (180gr) Angus beefsteak
“lyoni” hagymával, sült burgonyával és gombasalátával with “Lyon” onion, fried potatoes and mushroom salad
9.800.-

BÁRÉTELEK

BARFOODS

MANGALICA SONKA, CSABAI KOLBÁSZ Mangalitsa ham, Csabai sausage
3.900.-
OLIVABOGYÓK Olives
1.400.- / 100gr
SAJTOK Cheese
3.300.-
FŰSZERES MAGVAK Spicy seeds
1.400.- / 100gr

DESSZERTEK

DESSERTS

TARHONYAMOUSSE Egg barley mousse
sütőtökkel és citrusokkal pumpkin, citrus
1.780.-
“GUNDEL” PALACSINTA ”Gundel” pancake
1.780.-

"Biztos vagyok benne, hogy minden „hithű” borász arra vágyik, hogy olyan terméket készítsen egyszer, mely igazán nagy elismertséget eredményez a bor, a birtok és önnön szakmai megítélése szempontjából. Ez éltet, hajt és ösztönöz bennünket. Szeretnénk bebizonyítani, hogy mi is képesek vagyunk igazi alkotásokra, képesek vagyunk felejthetetlen gyönyöröket nyújtó borok készítésére, és ha valaki elér a minőségi szint eme nagyságára, melyet töretlenül, állhatatosan, évtizedeken át képes megtartani, méltán válhat birtoka presztizs birtokká és terméke ikonborrá, mely további lelkes borászok ösztönzője lehet."


Dr. Lőrincz György

ST. ANDREA CSOPORT

  • St. Andrea Szőlőbirtok
  • St. Andrea Restaurant
  • St. Andrea Webshop

TARTALOM

  • Rólunk
  • Programok
  • Híreink
  • Koktélok
  • Itallap
  • Borlap
  • Étlap
  • Galéria
  • Asztalfoglalás
  • Kapcsolat
  • Hasznos információk

ELÉRHETŐSÉGEINK

  • 1052 Budapest, Deák Ferenc u. 5
    Bejárat a Vörösmarty tér felől
  • Mobil: +36 30 300 3930
  • skybar@standreaskybar.hu

NYITVA TARTÁS

  • Vasárnap - Hétfő Zárva
  • Kedd - Szombat 1500-2300
  • Konyha nyitvatartás 2200 óráig

© 2021 St. Andrea Wine & Skybar Budapest Minden jog fenntartva. Adatvédelmi engedélyszám: NAIH-116906/2017