Étlap

BARFOOD

ARGENTIN VÖRÖSRÁK

piri-piri, sült ananász, thai bazsalikom

4 500,-

STEAK SZENDVICS

yuzu kosho, japán majonéz, fekete fokhagyma

5 500,-

LASSAN SÜLT CSÁSZÁR

hoisin, zöld mangó, bao

4 500,-

BRIE SAJT

méz, szezám

3 200,-

BÉLSZÍN TATÁR

kapribogyó, cornichon

4 500,-

TACO

polip, jalapeño

4 500,-

MADÁRTEJ

kókusz, pisztácia

3 200,-

ÉTCSOKOLÁDÉ

maracuja, piemonti mogyoró

3 200,-

LUXURY BITES

OSZTRIGA

citrom / passiógyümölcs / uborka, zöld alma, szója (3 DB)

4 500,-

PRÉMIUM TOKHAL KAVIÁR

Taittinger Millésime Champagne (1 dl)

9 000,-

SNACKS

DIRTY FRIES

szarvasgomba, parmezán, majonéz

3 800,-

SONKA & KOLBÁSZ & SAJTOK

3 800,-

OLIVABOGYÓK

(100g)

2 200,-

SAJTVÁLOGATÁS

3 800,-

FŰSZERES MAGVAK

(100g)

2 200,-

EDAMAME BAB

malton só

2 200,-

Asztalfogalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

Nyitvatartás

kedd - szombat: 1500—2400
vasárnap, hétfő: zárva

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.