+ Taittinger Brut Reserve (0,375l) +18.000Ft
6 000,-
mangalica sonka 50 gr
3 400,-
3 800,-
(100g)
2 500,-
2 500,-
( 3 mini burger)
6 500,-
tojás sárgája, kovászos kenyér
5 800,-
sült ananász, jalapeno
5 400,-
mangó, koriander
5 400,-
avokádó, szezám, szója
5 400,-
szarvasgomba, érlelt sajt
5 400,-
vöröslencse hummusz, gránátalma
5 900,-
+tigrisrák I 2 600.- + csirkemell I 2 000.-
5 900,-
lágytojás, friss kenyér
6 500,-
szarvasgombás dödölle, ördögszekér gomba
15 900,-
szarvasgombás dödölle, ördögszekér gomba
27 000,-
fekete szeder, kókusz
3 600,-
körte, kakukkfű
3 600,-
1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5
NYITVATARTÁS
hétfő-szombat: 15:00—24:00 (konyha 23:00-ig)
vasárnap: 15:00—22:00 (konyha 21:00-ig)
Megjelenés
St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg.
Dress code: casual.
Csoportok
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.
Biztonsági és jogi információk
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja. A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.
Kapcsolattartó
Üzemeltető
Nyéki Property Kft. 1055 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 78.,
Adószáma: 11728298-2-41,
Cégjegyzékszám: 01-09-931979
Étteremvezetés
Manager: Lizsicsár Miklós
Üzletvezető: Berényi Oszvald
Oldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk a kiemelkedő felhasználói élmény biztosítása érdekében. Sütikről bővebben az alábbi oldalon olvashatsz.