Életöröm és nagyvárosi pezsgés Budapest történeti belvárosának rooftop bárjában, mesés panorámával - közelebb a Naphoz! 

Bemutatkozunk

TÖRTÉNETÜNK

Az egyik legszebb magyar borászat, az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondolva 2015-ben Kovács Attila építész és partnerei életre hívták a Parlamenttől néhány lépésre található St. Andrea Restaurant fine dining éttermet, majd két évvel később a St. Andrea Wine&Skybart is. A Skybar a Vörösmarty téren, az UNESCO világörökség részét képező műemléképület, Váci1 irodaház legfelső emeletén található, teraszairól egyaránt élvezhető a budapesti belváros, a Gellért-hegy, a budai oldal és az óriáskerék látványa.  
A lezser, de elegáns rooftop bárba lifttel érkeznek a látogatók, majd a teraszon vagy a zárt bárrészben élvezhetik a szép borok, a vagány koktélok és a könnyed bárételek választékát. Az emlékezetes estékre az élőzene, a bakelites DJ, a jó hangulatú, lendületes szerviz és a képzett sommelier izgalmas ajánlásai jelentik a garanciát. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Sikeres feliratkozás

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre.

Asztalfoglalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

NYITVATARTÁS


hétfő-szombat: 15:00—24:00  (konyha 23:00-ig)
vasárnap: 15:00—22:00  (konyha 21:00-ig)

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.