Esemény

A NŐ&BOR *Reggeli a város felett*

2022. Október 27. - 2022. Október 27.

St. Andrea Wine&Skybar

A NŐ&BOR *Reggeli a város felett* októberi rendezvényének vendége a St.Andrea Wine&Skybar-ban : DINTSÉR ANDREA az MVÜK Női Vezetői Klub vezetője, a YourStory.hu alapító- ügyvezetője.

" A multinacionális cégeknél utóbb regionális igazgatóként töltött 25+ után a KKV-k és az innovatív, kiugró fejlődési potenciállal rendelkező startupok világa is rabul ejtett. Több mint 20 év vezetői és szakmai tapasztalattal rendelkezem a menedzsment, a marketing és a kommunikáció területén. Misszióm, hogy támogassam a cégeket és vezetőiket, illetve a jövő vezetői generációit – kiemelten a nőket – abban, hogy hatékonyan érhessék el céljaikat, és megvalósíthassák álmaikat. "

A szakmai háttér és életút mellett mint mindig, most is kíváncsiak vagyunk a nőre, az anyára, a társra, honnan, miből, mikor is töltekezik egy női vezető ?

Őszi tematikus programunkon október utolsó csütörtök reggelén egy finom pezsgős reggeli és a csodás hölgyek társaságában újra közösen koccintunk és kötetlenül csevegünk az indián nyárban pompázó város felett !

 

Időpont: 2022. október 27. (csütörtök) 09.00 óra
Ár: 14.500,-Ft/fő (reggeli finomságok pezsgővel, az ár tartalmazza a szervízdíjat is)

A PROGRAMRA A KORLÁTOZOTT FÉRŐHELYEK MIATT ELŐREGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES , melyet kizárólag a noesbor@standreaborbar.hu email címen keresztül tudsz megtenni.

Kérlek mindenképpen várd meg visszajelzésemet!

Jelentkezés és további információ :
Holló Klári
noesbor@standreaborbar.hu
06 30 9217724 

Asztalfoglalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

NYITVATARTÁS


hétfő-szombat: 15:00—24:00  (konyha 23:00-ig)
vasárnap: 15:00—22:00  (konyha 21:00-ig)

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.