Esemény

A St. Andrea Wine&Skybar bemutatja: Heatwave

2022. Augusztus 1. - 2022. Augusztus 11.

St. Andrea Wine&Skybar

Augusztus forró napjaira izgalmas ajánlattal készülünk: két frissítő koktéllal és két csodás St. Andrea pezsgővel várjuk, hogy vendégeinket hűsíthessük. Budapest egyik legszebb tetőteraszán gyümölcsös augusztusi italokkal, könnyű nyári falatokkal és a St. Andrea Borászat pezsgő tételeivel biztatunk mindenkit arra: élvezzük, hogy a hatodik emeleten egy kicsit mindig fúj a szél, lépjünk ki a mindennapokból és figyeljük fentről, ahogy alattunk dübörög a forró város.

TOO HOT TO HANDLE 4.400.-

görögdinnyelé, Mezcal, Chartreuse, lime, korianderszirup

YOUNG RIGHT NOW 4.400.-

Málnás kefírvíz, pisztácialikőr, vaníliaszirup, citromlé, vodka

PEZSGŐK JÉGEN, A ST. ANDREA BORÁSZAT KÍNÁLATÁBÓL

St Andrea Special Blanc Extra Brut 2017

palack 17 900 / pohár 2800

St. Andrea Rozé Cuvée Extra Brut 2017

palack 14 500 / pohár 2500

Asztalfogalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

NYITVATARTÁS

kedd-szombat: 15:00—24:00  (konyha 23:00-ig)
vasárnap-hétfő: 15:00—22:00  (konyha 21:00-ig)

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.