Esemény

Az utolsó palack

2021. November 15. - 2021. November 19.

St. Andrea Restaurant

Egy este, egy találkozás – és a bor. Utolsó, ünnepi alkalommal kóstolható a St. Andrea Restaurantban a névadó St. Andrea Borászat díjnyertes bora, a Nagy-Eged dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017. Az eseményre a St. Andrea Restaurant séfje, Kollár Endre állított össze egy különleges menüsort, amely a lehető legszebb ízekkel igyekszik az ünnepelt bor jegyeit kiemelni.

A világ ötven legjobb bora közé választott tételt és az azt kísérő menüsort egy héten át, november 15 -19. között, esténként (18:00-tól) választhatják a vendégek. A St. Andrea Borászat rangos nemzetközi díjjal elismert tételét a nyár végén néhány nap elkapkodták a gyűjtők és a borrajongók, a kereskedelmi forgalomban és a borászatban már nem kapható.

„A St. Andrea Restaurantban az egyik fontos küldetésünk, hogy a hétköznapokat az elegáns éttermi miliővel, az ételeinkkel és a borainkkal ünneppé emeljük. Az utolsó palack elnevezésű estéink Dr. Lőrincz György és családjának munkája előtt tisztelegnek: ünneplik a tudást, az elhivatottságot, a szeretetet és a mély hitet, amellyel boraik készülnek.

A világ ötven legjobb bora között első magyarként szerepelni csodálatos és fontos eredmény, amelyre a magyar borászszakma és a borkedvelők is büszkék lehetnek. Mi is azok vagyunk és szeretnénk ezt vendégeinkkel együtt, méltó módon ünnepelni, az utolsó palackokat együtt kibontani” – mondja Lizsicsár Miklós étteremvezető.

 Menü:

Welcome

St.Andrea rosé pezsgő 1dl

Előétel

Véreshurka, cékla, ananász / Csakegyszóval 2020 Pinot Noir 1dl

Főétel

Kacsa udontésztában, bogyós gyümölcsökkel / Nagy-Eged dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017 1dl

Desszert

St. Andrea túrógombóc tejföllel, lekvárral / Ajándék 2017 Hárslevelű 0,5dl

Ásványvíz 0,33

A menü ára az italokkal: 22 000 Forint + 15% szervízdíj

Időpont

  1. november 15-19. estéken a St. Andrea Restaurantban

Asztalfoglalás:

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a menüsort csak a rendelkezésünkre álló palackok mennyiségével összhangban, korlátozott számban tudjuk kínálni, így a foglalási lehetőség erre az eseményre korlátozott. Kérjük az érdeklődőket, hogy mielőbb jelezzék részvételi szándékukat.

Asztalfoglalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

NYITVATARTÁS


hétfő-vasárnap: 15:00—24:00  (konyha 23:00-ig)

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.

Asztalfoglalás Asztalfoglalás