Esemény

Borkóstoló ajándékutalvány 24.000 Ft - St. Andrea Budapest

2023. Január 1. 00:00 - 2023. December 31. 00:00

24 000,-

St. Andrea Wine&Skybar

24 000,- / darab

A St. Andrea gondolata húsz évvel ezelőtt, Egerszalókon született: ekkor alapította meg családi borászatát Magyarország egyik legszebb borvidékén Dr. Lőrincz György. A St. Andrea most, két évtizednyi tapasztalat után szebben ragyog, mint valaha. Térképünk hat lépésnyi távolságot rajzol Egerszalók és Budapest között: a St. Andrea borsor bemutatja a Borászat történetének mérföldköveit, kirajzolódik előttünk Dr. Lőrincz György és családjának hitvallása és értékei, utunk dűlőről dűlőre vezet, a Napbortól az Agapéig.

 

A borkóstoló ára 24.000 Ft/fő amely a hat tételes kóstolósort és a 15% szervizdíjat tartalmazza. Az ajándékutalvány a kiállítás dátumától számított 6 hónapig érvényes. A Skybar felújítás miatt január 15. és február 14. között zárva tart.  

 

Megjegyzés: Karácsonykor kollégáink is pihennek, így a december 24-26. között vásárolt ajándékutalványokat december 27-én tudjuk emailben küldeni. 

Asztalfogalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

A St. Andrea Wine&Skybar felújítás miatt zárva tart.

Várható nyitás: 2023. február 7. Hamarosan visszatérünk!

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.