Esemény

FIRST CLASS Fiáth Attilával - Forradalmi ifjak: Grower Champagne

2025. Március 29. 19:00 - 2025. Március 29.

St. Andrea Restaurant

FIRST CLASS Fiáth Attilával - Forradalmi ifjak: Grower Champagne március 29.  19.00

Grower is over or the beginning of a beautiful friendship? Ezzel a stílusos felütéssel indítjuk útjára a következő First Class vacsoránkat. A Grower Champagne kétségtelenül az egyik legérdekesebb és legvitatottabb fejleménye a borvidéknek. Sokan istenítik őket és persze vannak, akik nem tartják a nagy házakhoz mérhetőnek a kis termelői tételeket.  

Mi a kérdés megválaszolásához a legismertebb termelők gondosan válogatott tételeit mutatjuk meg. Lesz minden: Magnum, Blanc de Blancs, Rosé, 100% Pinot Noir, 100% Meunier és Vintage. Mindehhez egy jól megkomponált vacsora, ami segít megítélni, hogy igaz-e az az állítás, hogy a Grower Champagne a gasztronómiában érzi igazán otthon magát.

Az este Champagne-sora:
EGLY-OURIET "Les Vignes de Vrigny" Extra Brut Premier Cru
ETIENNE CALSAC Les Rocheforts Blanc de Blancs Extra Brut Premier Cru
HENRIOT Millésime 2012 Brut
LECLERC BRIANT Réserve Extra Brut Magnum
PAUL BARA Grand Rosé de Bouzy
POUILLON & FILS Le Montgruguet Extra Brut 2018 Premier Cru

Az este ételsora:
Magyar tarka tatár kosárka, torma
Baby római saláta, friss zöldségek, paradicsom
Vadas leves, burgonyanudli, kéksajt,
Báránylapocka, zeller, zöldborsó, cédrát
Pavlova, eper

Az este március 29-én szombaton 19 órakor kezdődik, érkezés 18.30-tól. Az este házigazdája Fiáth Attila. Az ételeket Kollár Endre séf prezentálja. Forradalmi hangulat: Lizsicsár Miklós & kollégái.  

Asztalfoglalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

NYITVATARTÁS


hétfő-vasárnap: 15:00—24:00  (konyha 23:00-ig)

utolsó beléptetés: 23.00
utolsó rendelésfelvétel: 23.15

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy Skybarban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 15.000,- Ft/fő + szervízdíj. 15 fő foglalás fölött kérjük asztalfoglaláshoz írjanak event manager kollégánknak: event@standreaskybar.hu

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.

Asztalfoglalás Asztalfoglalás