Esemény

SOLD OUT! St. Andrea Wine&Skbyar: A LOVE STORY

2023. Február 14. 19:00 - 2023. Február 14. 22:00

St. Andrea Wine&Skybar

Valentin-napon egy klasszikus szerelmes történettel készül a St. Andrea Wine&Skybar: vendégeink a találkozástól az édes búcsúig tölthetik velünk február 14-ének estéjét. Ezen az estén az élet legszebb pillanatait ünnepeljük, St. Andrea-hangulatban: mesés pezsgők és borok, egy minden érzékszervre ható ételsor, élőzene és Budapest, amely a lábaink előtt hever.

 

A LOVE STORY

Osztriga, zöldalma, passió, borágó virág

St Andrea Special Blanc 2017

 

Vörös rák ceviche, dashi, lazackaviár, pomelo

vagy

Dödölle, creme fraiche sült hagymákkal

 

Szarvasgerinc, sült, velős shiitake, zeller, fenyő emulzió

vagy   

Grillezett káposzta, zöldség tekercscsel kápia paprika mártás

 

Fekete szezámfagylalt, kandírozott kumquat, kalamata morzsa 

 

 

A négy fogásos ételsor ára 23 000 Ft, amely a szervizdíjat tartalmazza. Az esten itallapunkról választhatóak boraink, pezsgőink és Valentin-napi koktéljaink. Este fél 8-tól élőzene szórakoztatja a hozzánk érkezőket. Vendégeink kényelméről Lizsicsár Miklós étteremvezető, Berényi Oszvald sommelier és Veres Péter bartender gondoskodnak.  

 

 

Ajánlott érkezési időpont: 19.00, vacsorakezdés 19.30.

Az asztalfoglalás a jegy megvásárlásával válik véglegessé.

 

Kép forrása: Fortepan (1968) / Hegyi Zsolt, Balla Demeter felvétele.

Asztalfogalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

NYITVATARTÁS


hétfő-szombat: 15:00—24:00  (konyha 23:00-ig)
vasárnap: 15:00—22:00  (konyha 21:00-ig)

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.