Esemény

Szezonnyitó NŐ&BOR a St. Andrea Wine&Skybarban

2022. Szeptember 28. 09:00 - 2022. Szeptember 28.

St. Andrea Wine&Skybar

Szeptember 28-án őszi szezonnyitó NŐ&BOR a St. Andrea Wine&Skybarban! Folytatódik hölgyeknek szóló reggeli rendezvénysorozatunk a város felett.

Szezonnyitó programunkon szeptember utolsó  szerda reggelén egy finom pezsgős reggeli és a csodás hölgyek társaságában  közösen koccintunk az elkövetkező hónapokra és kötetlenül csevegünk az őszi napsütéses város felett! Kiemelt meghívott vendégünk ez alkalommal nem lesz, viszont mindenki teret és időt kap, hogy megosszuk egymás közt pozitív, előremutató és építő gondolatainkat az előttünk álló hetekre, hónapokra, egyben visszatekintve nyári emlékeinkre is. 

"Egy új nap. Új gondolatokkal, új reményekkel, új álmokkal. Köszöntsd ennek megfelelően." (Léria Dipán)

 

Időpont: 2022. szeptember 28. (SZERDA) 09.00 óra
Ár: 14.500,-Ft/fő (reggeli finomságok pezsgővel, az ár tartalmazza a szervízdíjat)

A PROGRAMRA A KORLÁTOZOTT FÉRŐHELYEK MIATT ELŐREGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES , melyet kizárólag a noesbor@standreaborbar.hu email címen keresztül tudsz megtenni. Kérlek mindenképpen várd meg visszajelzésemet!

Jelentkezés és további információ:
Holló Klári
noesbor@standreaborbar.hu
06 30 9217724

Asztalfogalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

NYITVATARTÁS


hétfő-szombat: 15:00—24:00  (konyha 23:00-ig)
vasárnap: 15:00—22:00  (konyha 21:00-ig)

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.