MEGHITT ÜNNEP, ELEGÁNS ESTÉK: A ST. ANDREA RESTAURANT ÉS A ST. ANDREA WINE & SKYBAR KARÁCSONYI AJÁNLATA
2023. Október 11.

MEGHITT ÜNNEP, ELEGÁNS ESTÉK: A ST. ANDREA RESTAURANT ÉS A ST. ANDREA WINE & SKYBAR KARÁCSONYI AJÁNLATA

Szívesen ünnepelne szeretteivel, üzleti partnereivel vagy munkatársaival meghitt hangulatban a belváros elegáns éttermünkben? Szeretne az év végén a város fölött koccintani munkatársaival Skybarunkban? Szeretettel küldjük két egységünk, a St. Andrea Restaurant és a St. Andrea Wine&Skybar ünnepi asztalfoglalási és bérlési lehetőségeit – az ünnepi időszakra a foglalásokat megnyitottuk!

ZX_18589.jpg

* * St. Andrea Restaurant  * * *

Szeretettel várjuk a Michelin Guide ajánlott éttermei között szereplő St. Andrea Restaurantban, a Parlamenttől rövid sétára. A laza csúcsgasztronómia budapesti otthona, a St. Andrea Restaurant elegáns ételekkel, az egri borvidék legszebb tételeivel, pezsgő, mégis emelkedett hangulattal várja vendégeit az adventi időszaktól az újévig.

ÜZLETI VAGY PARTNERI TALÁLKOZÓ (10 főig)

Néhány főre szóló megrendelés esetén speciális ajánlatot küldünk az érdeklődőknek, maximum 10 főig az éttermi térhez kapcsolódó különtermünket is igénybe lehet venni.

ZX_18652.jpg

MAGÁN VAGY ÜZLETI RENDEZVÉNY KÜLÖNTERMÜNKBEN (20 főig)

Hangács különtermünk a tökéletes helyszín, ha a pezsgő belvárosban, mégis nyugodt, ünnepi hangulatban szeretne ebédelni vagy vacsorázni szeretteivel, üzleti partnereivel vagy munkatársaival.

ZX_18535.jpg

MAGÁN VAGY ÜZLETI RENDEZVÉNY TELJES ÉTTERMÜNKBEN (60 főig)

Lehetőség van a teljes étteremben saját, zártkörű rendezvényt megvalósítani, ebben az esetben csapatunk csak az Önök ünnepi alkalmáról gondoskodik.

ZX_18627 .jpg

 

* * * St. Andrea Wine&Skybar * * * *

Budapest történeti belvárosának gyönyörű tetőteraszán minden az élet szeretetéről szól: szép borok, mesés koktélok, könnyed bárételek, napfény, élőzene, az óriáskerék és a Gellérthegy sziluettje - ragyogás a város fölött. A bárban készülő koktélok, a St. Andrea Borászat válogatott tételei mellett az itt dolgozó csapat felkészültsége, lezsersége és az általuk varázsolt, felejthetetlen hangulat teszik emlékezetessé a Skybarban töltött délutánokat és estéket. Az ünnepi időszakban a Vörösmarty téri karácsonyi vásár és a kivilágított város a lábunk alatt hever. 

ZX_19627.jpg

CÉGES VAGY CSOPORTOS RENDEZVÉNYEK

A skybar belső ültetett kapacitása 55 fő, állófogadás esetén maximum 80 főt tudunk fogadni. A terasz a téli időszakban nem üzemel, de vendégeinknek lehetőségük van italukkal kisétálni és onnan figyelni a város fényeit.

ZX_19723(2).jpg

St. Andrea Restaurant – ajánlatkérés és részletek:

info@standrearestaurant.hu


St. Andrea Wine&Skybar - ajánlatkérés és helyszínbejárás:

event@standreaskybar.hu

 

Asztalfogalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

NYITVATARTÁS


hétfő-szombat: 15:00—24:00  (konyha 23:00-ig)
vasárnap: 15:00—22:00  (konyha 21:00-ig)

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.