St. Andrea Wine & Skybar

Rendezvényhelyszín

RHH_Kiemelt_Partner_logó.png

Lenyűgöző panoráma, profi és jó hangulatú szerviz: a St. Andrea Wine&Skybar a tökéletes budapesti helyszín elegáns események, rendezvények, termékbemutatók, sajtótájékoztatók lebonyolításához. 

A négyévszakos bár elegáns, de visszafogott designnal, beépített hangrendszerrel, légkondicionált terekben, élőzene és hangosítás lehetőségével és interneteléréssel várja vendégeit.

A bár 120 fő befogadására alkalmas, míg a teljesen zárható belső tér 55 vendég asztalhoz történő leültetését teszi lehetővé. Állófogadás esetén a befogadóképesség 100 fő.

A Skybar teraszai külön-külön, illetve a teljes bár egészben is foglalható eseményekre. A zárt bárrész esős időben, illetve ősztől tavaszig borkóstolók, céges, családi és baráti események, illetve exkluzív rendezvények helyszíne lehet. 

Asztalfogalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

NYITVATARTÁS


hétfő-szombat: 15:00—24:00  (konyha 23:00-ig)
vasárnap: 15:00—22:00  (konyha 21:00-ig)

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.