Event

A NŐ&BOR *Reggeli a város felett*

27/10/2022 - 27/10/2022

St. Andrea Wine&Skybar

A NŐ&BOR *Reggeli a város felett* októberi rendezvényének vendége a St.Andrea Wine&Skybar-ban : DINTSÉR ANDREA az MVÜK Női Vezetői Klub vezetője, a YourStory.hu alapító- ügyvezetője.

" A multinacionális cégeknél utóbb regionális igazgatóként töltött 25+ után a KKV-k és az innovatív, kiugró fejlődési potenciállal rendelkező startupok világa is rabul ejtett. Több mint 20 év vezetői és szakmai tapasztalattal rendelkezem a menedzsment, a marketing és a kommunikáció területén. Misszióm, hogy támogassam a cégeket és vezetőiket, illetve a jövő vezetői generációit – kiemelten a nőket – abban, hogy hatékonyan érhessék el céljaikat, és megvalósíthassák álmaikat. "

A szakmai háttér és életút mellett mint mindig, most is kíváncsiak vagyunk a nőre, az anyára, a társra, honnan, miből, mikor is töltekezik egy női vezető ?

Őszi tematikus programunkon október utolsó csütörtök reggelén egy finom pezsgős reggeli és a csodás hölgyek társaságában újra közösen koccintunk és kötetlenül csevegünk az indián nyárban pompázó város felett !

 

Időpont: 2022. október 27. (csütörtök) 09.00 óra
Ár: 14.500,-Ft/fő (reggeli finomságok pezsgővel, az ár tartalmazza a szervízdíjat is)

A PROGRAMRA A KORLÁTOZOTT FÉRŐHELYEK MIATT ELŐREGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES , melyet kizárólag a noesbor@standreaborbar.hu email címen keresztül tudsz megtenni.

Kérlek mindenképpen várd meg visszajelzésemet!

Jelentkezés és további információ :
Holló Klári
noesbor@standreaborbar.hu
06 30 9217724 

Reservation

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

Opening hours

Monday-Saturday: 15:00—24:00
Sunday: 15:00—22:00

 

 

Dress code: casual

With a casual and neat attire matching the style of St. Andrea Wine & Skybar, our guests respect the place and their fellow guests. Please choose your attire accordingly.

Groups

Please note that groups of 10 people and more are subject to a minimum consumption per person, which is 10.000,-Ft/person + service charge. 

Safety and legal information

Please note that the Skybar terrace may only be used at your own risk and with due regard for the safety of others. St. Andrea Wine & Skybar accepts no liability whatsoever for any accident or damage caused by a violation of the rules of conduct. Please be aware that if your behavior threatens the physical safety of others or causes harm to others (e.g. dropping or deliberately throwing any objects from the terrace), Skybar will immediately report this to the authorities.