Event

Az utolsó palack

15/11/2021 - 19/11/2021

St. Andrea Restaurant

Egy este, egy találkozás – és a bor. Utolsó, ünnepi alkalommal kóstolható a St. Andrea Restaurantban a névadó St. Andrea Borászat díjnyertes bora, a Nagy-Eged dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017. Az eseményre a St. Andrea Restaurant séfje, Kollár Endre állított össze egy különleges menüsort, amely a lehető legszebb ízekkel igyekszik az ünnepelt bor jegyeit kiemelni.

A világ ötven legjobb bora közé választott tételt és az azt kísérő menüsort egy héten át, november 15 -19. között, esténként (18:00-tól) választhatják a vendégek. A St. Andrea Borászat rangos nemzetközi díjjal elismert tételét a nyár végén néhány nap elkapkodták a gyűjtők és a borrajongók, a kereskedelmi forgalomban és a borászatban már nem kapható.

„A St. Andrea Restaurantban az egyik fontos küldetésünk, hogy a hétköznapokat az elegáns éttermi miliővel, az ételeinkkel és a borainkkal ünneppé emeljük. Az utolsó palack elnevezésű estéink Dr. Lőrincz György és családjának munkája előtt tisztelegnek: ünneplik a tudást, az elhivatottságot, a szeretetet és a mély hitet, amellyel boraik készülnek.

A világ ötven legjobb bora között első magyarként szerepelni csodálatos és fontos eredmény, amelyre a magyar borászszakma és a borkedvelők is büszkék lehetnek. Mi is azok vagyunk és szeretnénk ezt vendégeinkkel együtt, méltó módon ünnepelni, az utolsó palackokat együtt kibontani” – mondja Lizsicsár Miklós étteremvezető.

 Menü:

Welcome

St.Andrea rosé pezsgő 1dl

Előétel

Véreshurka, cékla, ananász / Csakegyszóval 2020 Pinot Noir 1dl

Főétel

Kacsa udontésztában, bogyós gyümölcsökkel / Nagy-Eged dűlő Egri Bikavér Grand Superior 2017 1dl

Desszert

St. Andrea túrógombóc tejföllel, lekvárral / Ajándék 2017 Hárslevelű 0,5dl

Ásványvíz 0,33

A menü ára az italokkal: 22 000 Forint + 15% szervízdíj

Időpont

  1. november 15-19. estéken a St. Andrea Restaurantban

Asztalfoglalás:

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a menüsort csak a rendelkezésünkre álló palackok mennyiségével összhangban, korlátozott számban tudjuk kínálni, így a foglalási lehetőség erre az eseményre korlátozott. Kérjük az érdeklődőket, hogy mielőbb jelezzék részvételi szándékukat.

Reservation

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

Opening hours

Monday-Sunday: 15:00—24:00

 

 

Dress code: casual

With a casual and neat attire matching the style of St. Andrea Wine & Skybar, our guests respect the place and their fellow guests. Please choose your attire accordingly.

Groups

Please note that groups of 10 people and more are subject to a minimum consumption per person, which is 10.000,-Ft/person + service charge. 

Safety and legal information

Please note that the Skybar terrace may only be used at your own risk and with due regard for the safety of others. St. Andrea Wine & Skybar accepts no liability whatsoever for any accident or damage caused by a violation of the rules of conduct. Please be aware that if your behavior threatens the physical safety of others or causes harm to others (e.g. dropping or deliberately throwing any objects from the terrace), Skybar will immediately report this to the authorities.

Reservation Reservation