Event

Mesél az erdő : VADAK a St. Andrea Restaurantban

05/10/2023 - 07/10/2023

St. Andrea Restaurant

A szelíd vadász visszatér! Kollár Endre séf őszi étlapjában már hagyományosan az erdőé a főszerep.
Idén a  Grand Superior séfmenü az, amelyben az őszi erdők, mezők legszebb kincsei kerülnek terítékre: lezser kezdés a dámvad terrine, erős pillanat a kacsamáj, cékla és szarvasszív közös dobbanása, a superior "nagyvad"  pedig a gím borjúgerinc, amely idén csicsókával szalad. 
 
A lágy levezetésben a körte verjus-vel és vaníliával debütál, Kollár Endre séf és Cseresnyés Krisztina pastry chef új signature desszertje, az "Álmodó - mangó, passió, rizs" pedig édes szépség az este végére. A séfmenühöz a válogatott borokat sommelier kollégánk ajánlja.   
 
A Grand Superior séfmenü mellett megújul őszi esti étlapunk is. Október 5-7. között, a nyitóhétvégén vad sztorik, legendás szerviz és szelíd, csendes meghittség a város legnyüzsgőbb pontján, a St. Andrea Restaurantban.
 
Asztalfoglalás:
Reservation

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

Opening hours

Monday-Sunday: 15:00—24:00

 

 

Dress code: casual

With a casual and neat attire matching the style of St. Andrea Wine & Skybar, our guests respect the place and their fellow guests. Please choose your attire accordingly.

Groups

Please note that groups of 10 people and more are subject to a minimum consumption per person, which is 10.000,-Ft/person + service charge. 

Safety and legal information

Please note that the Skybar terrace may only be used at your own risk and with due regard for the safety of others. St. Andrea Wine & Skybar accepts no liability whatsoever for any accident or damage caused by a violation of the rules of conduct. Please be aware that if your behavior threatens the physical safety of others or causes harm to others (e.g. dropping or deliberately throwing any objects from the terrace), Skybar will immediately report this to the authorities.

Reservation Reservation