Tíz évvel ezelőtt, 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit a St. Andrea Restaurant - tele tervekkel, ötletekkel, reménységgel és hittel. Most, 2025-ben egy évtized sikereit és találkozásait ünnepeljük, a tőlünk megszokott könnyed és lezser stílusban.
A ST. ANDREA 10! vacsorán Kollár Endre séf az elmúlt évek legnépszerűbb, közönségkedvenc ételeit kínálja, öt fogásos menüsorban. Ezen az estén (is!) csúcsformában várja vendégeit Lizsicsár Miklós és ragyogó csapata - több olyan kollégánkat is ünnepeljük majd, akik a nyitás óta velünk dolgoznak. A RÁADÁS esemény könnyed stílusban folytatja a születésnapunk első estéjét - erre az alkalomra is élő zenével, DJ-vel és más meglepetésekkel készülünk!
A vacsora alatt a St. Andrea Szőlőbirtok TOP10 tételét kínáljuk, hiszen ünnepeljük azt is, hogy az elmúlt évtizedben Dr. Lőrincz György és csapatának munkája beérett: mostanra a világ számos pontján jegyzik a Szőlőbirtokot.
A vacsorára a jegyár 33.000 Ft, amely az öt fogásos ételsort, a welcome pezsgőt és a szűrt vizet, valamit a szervízdíjat is tartalmazza. Az esten à la carte borválasztékkal készülünk, közöttük több St. Andrea-újdonsággal.
Welcome: 18.30-tól
A vacsora kezdete: 19.00
Szeretettel várjuk vendégeinket - ünnepeljünk együtt!