Event

VAD&SZELÍD: Kollár Endre és Sajben Csaba séfek örömfőzése a St. Andrea Restaurantban

24/01/2023 7:00 pm - 24/01/2023 11:00 pm

St. Andrea Restaurant

A hétköznapok külvárosi pezsgése és a belvárosi ünnep nyugalma, a vad zöldségek és szelíd húsok, két karizmatikus séf – amikor találkoznak. Kollár Endre és Sajben Csaba január 24-én a St. Andrea Restaurantba hívják vendégeiket: a hat fogásos ételsoruk egy igazi közös örömfőzés keretében születik meg. A szezonális zöldségek, izgalmas fűszerek, az erdők és mezők kincsei, a vadételek legszebbjei és a meglepetésfalatok felejthetetlen ízélményt ígérnek: tányéron az „igaziak”.   

 

A Vad&Szelíd vacsorára előzetes asztalfoglalással várjuk vendégeinket, a jegyeket lehetőség van online felületünkön megvásárolni. A vacsoraest ára 32.000 Ft, amely a hat fogásos ételsort, a welcome pezsgőt és a szervízdíjat is tartalmazza. Az esten az italfogyasztás a la carte történik.

 

Javasolt érkezés: 19.00

Javasolt vacsorakezdés: 19.30

Reservation

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

Opening hours

Monday-Sunday: 15:00—24:00

 

 

Dress code: casual

With a casual and neat attire matching the style of St. Andrea Wine & Skybar, our guests respect the place and their fellow guests. Please choose your attire accordingly.

Groups

Please note that groups of 10 people and more are subject to a minimum consumption per person, which is 10.000,-Ft/person + service charge. 

Safety and legal information

Please note that the Skybar terrace may only be used at your own risk and with due regard for the safety of others. St. Andrea Wine & Skybar accepts no liability whatsoever for any accident or damage caused by a violation of the rules of conduct. Please be aware that if your behavior threatens the physical safety of others or causes harm to others (e.g. dropping or deliberately throwing any objects from the terrace), Skybar will immediately report this to the authorities.

Reservation Reservation