Új évadot kezd a Nő&Bor: idén is várja vendégeit Holló Klári
13/01/2022

Új évadot kezd a Nő&Bor: idén is várja vendégeit Holló Klári

Január 19-én megkezdi új évadát a St. Andrea Nő&Bor rendezvénysorozata: a háziasszony Holló Klári idén is várja régi és új vendégeit. A hölgyeknek havonta két alkalommal van lehetőségük a találkozásra: laza pezsgős reggelinket a St. Andrea Wine&Skybarban tartjuk, míg az elmélyülésre lehetőséget adó, nagy beszélgetéssel kísért vacsoráinkat a St. Andrea Restaurant Hangács különtermében. Mindkét alkalmat mesés ételek és a St. Andrea bor- és pezsgőválogatása kísérik.

0113-2.jpg

Az évet Holló Klári szavaival nyitjuk!

„Jelenlét. Bátorság. Összetartás. Mosolyok. Nevetve semmi nem fáj annyira. Magasságok. Mélységek. Csodák. Kapcsolódások. Barátságok. Sorsok. Hit. Bizalom. Ragyogás. Támogatás. Szeretet. Az elmúlt év sokszor és sokféle módon próbára tett minket, váratlan helyzetekből nem volt hiány az életünkben.

Amink volt, azt átértékeltük és megerősödtünk értékeinkben, a fölösleges sallangokat pedig szép lassan letettük útközben. A Nő&Bor csapata a legnagyobb viharok közepedte is erősnek, összetartónak bizonyult és büszkék lehetünk rá, hogy havonta két alkalommal beszélgetésünktől és nevetésünktől volt egy kicsit hangosabb és vidámabb a város. A világmegváltás helyett csak annyit ígérünk egymásnak: kapcsolódunk, kíváncsiak vagyunk, beszélgetünk és persze nagyon figyelünk arra, hogy senkinek ne legyen üres a pohara. 

Ugyanúgy vártuk végre a nyitás utáni első közös júniusi reggelinket a napsütötte teraszon a város felett, mint a többi aktuális vacsorát az étterem különtermének nagyasztalát körbe ülve vagy a kötetlen, jókedvű nyáresti koktélozásokat, néha sneakerben, néha farmerben, néha magassarkúban vidáman kacagva és csacsogva a csillagos ég alatt. A lélegzetelállító ünnepi vacsora nem csak a visszatekintés ideje volt, hanem annak a hitnek a közös megfogalmazása is, hogy bízunk a boldog és békés jövőben, mert a ragyogó nők előre tekintenek!”

 

Reservation

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

Opening hours

Monday-Saturday: 15:00—24:00
Sunday: 15:00—22:00

 

 

Dress code: casual

With a casual and neat attire matching the style of St. Andrea Wine & Skybar, our guests respect the place and their fellow guests. Please choose your attire accordingly.

Groups

Please note that groups of 10 people and more are subject to a minimum consumption per person, which is 10.000,-Ft/person + service charge. 

Safety and legal information

Please note that the Skybar terrace may only be used at your own risk and with due regard for the safety of others. St. Andrea Wine & Skybar accepts no liability whatsoever for any accident or damage caused by a violation of the rules of conduct. Please be aware that if your behavior threatens the physical safety of others or causes harm to others (e.g. dropping or deliberately throwing any objects from the terrace), Skybar will immediately report this to the authorities.