Új évadot kezd a Nő&Bor: idén is várja vendégeit Holló Klári
2022. Január 13.

Új évadot kezd a Nő&Bor: idén is várja vendégeit Holló Klári

Január 19-én megkezdi új évadát a St. Andrea Nő&Bor rendezvénysorozata: a háziasszony Holló Klári idén is várja régi és új vendégeit. A hölgyeknek havonta két alkalommal van lehetőségük a találkozásra: laza pezsgős reggelinket a St. Andrea Wine&Skybarban tartjuk, míg az elmélyülésre lehetőséget adó, nagy beszélgetéssel kísért vacsoráinkat a St. Andrea Restaurant Hangács különtermében. Mindkét alkalmat mesés ételek és a St. Andrea bor- és pezsgőválogatása kísérik.

0113-2.jpg

Az évet Holló Klári szavaival nyitjuk!

„Jelenlét. Bátorság. Összetartás. Mosolyok. Nevetve semmi nem fáj annyira. Magasságok. Mélységek. Csodák. Kapcsolódások. Barátságok. Sorsok. Hit. Bizalom. Ragyogás. Támogatás. Szeretet. Az elmúlt év sokszor és sokféle módon próbára tett minket, váratlan helyzetekből nem volt hiány az életünkben.

Amink volt, azt átértékeltük és megerősödtünk értékeinkben, a fölösleges sallangokat pedig szép lassan letettük útközben. A Nő&Bor csapata a legnagyobb viharok közepedte is erősnek, összetartónak bizonyult és büszkék lehetünk rá, hogy havonta két alkalommal beszélgetésünktől és nevetésünktől volt egy kicsit hangosabb és vidámabb a város. A világmegváltás helyett csak annyit ígérünk egymásnak: kapcsolódunk, kíváncsiak vagyunk, beszélgetünk és persze nagyon figyelünk arra, hogy senkinek ne legyen üres a pohara. 

Ugyanúgy vártuk végre a nyitás utáni első közös júniusi reggelinket a napsütötte teraszon a város felett, mint a többi aktuális vacsorát az étterem különtermének nagyasztalát körbe ülve vagy a kötetlen, jókedvű nyáresti koktélozásokat, néha sneakerben, néha farmerben, néha magassarkúban vidáman kacagva és csacsogva a csillagos ég alatt. A lélegzetelállító ünnepi vacsora nem csak a visszatekintés ideje volt, hanem annak a hitnek a közös megfogalmazása is, hogy bízunk a boldog és békés jövőben, mert a ragyogó nők előre tekintenek!”

 

További bejegyzések

Asztalfogalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

NYITVATARTÁS


hétfő-szombat: 15:00—24:00  (konyha 23:00-ig)
vasárnap: 15:00—22:00  (konyha 21:00-ig)

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.