A legjobb borétterem díjat nyerte el a St. Andrea Wine&Skybar
2021. November 9.

A legjobb borétterem díjat nyerte el a St. Andrea Wine&Skybar

A VINCE Magazin 2021-es mezőnyében nyerte el a legjobb borétterem és borbár címet a St. Andrea Wine&Skybar.

A november elején tartott díjátadón kiderült, hogy a Vince Klub tagjai és a szavazók is a St. Andrea Wine & Skybart találták a legjobbnak. Hálásan köszönjük a támogatást vendégeinknek! 

1109-2.jpeg

1109-3.jpeg

1109-1.jpeg

Asztalfogalás

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

Nyitvatartás

kedd - szombat: 15:00—24:00
vasárnap: 15:00—22:00
hétfő: zárva

Megjelenés

St. Andrea Wine & Skybarhoz illő könnyed, jó megjelenésű öltözetével vendégeink nemcsak a helyet és annak szellemiségét, hanem vendégtársaikat is megtisztelik. Kérjük ruházatukat ennek megfelelően válasszák meg. 
Dress code: casual.

Csoportok

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Skybarunkban a 8 fős és attól nagyobb létszámú társaságok asztalfoglalása minimális személyenkénti fogyasztáshoz kötött, melynek összege 10.000,-Ft/fő + szervízdíj.

Biztonsági és jogi információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Skybar teraszát mindenki csak mások biztonságára, testi épségére fokozott figyelemmel és saját felelősségre használhatja.  A St. Andrea Wine & Skybar kizárja minden nemű felelősségét az olyan baleset vagy káresemény miatt, amely a viselkedési szabályok megszegése miatt következett be. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben viselkedésükkel mások testi épségét veszélyeztetik vagy másnak kárt okoznak (pl. a teraszról bármely tárgyat leejtenek, vagy szándékosan ledobnak), azt a Skybar azonnal jelenti a hatóságoknak.