MEGHITT ÜNNEP, ELEGÁNS ESTÉK A ST. ANDREA RESTAURANT ÉS A ST. ANDREA WINE & SKYBAR KARÁCSONYI AJÁNLATA
11/10/2023

MEGHITT ÜNNEP, ELEGÁNS ESTÉK A ST. ANDREA RESTAURANT ÉS A ST. ANDREA WINE & SKYBAR KARÁCSONYI AJÁNLATA

Szívesen ünnepelne szeretteivel, üzleti partnereivel vagy munkatársaival meghitt hangulatban a belváros elegáns éttermünkben? Szeretne az év végén a város fölött koccintani munkatársaival Skybarunkban? Szeretettel küldjük két egységünk, a St. Andrea Restaurant és a St. Andrea Wine&Skybar ünnepi asztalfoglalási és bérlési lehetőségeit – az ünnepi időszakra a foglalásokat megnyitottuk!

ZX_18589.jpg

* * St. Andrea Restaurant  * * *

Szeretettel várjuk a Michelin Guide ajánlott éttermei között szereplő St. Andrea Restaurantban, a Parlamenttől rövid sétára. A laza csúcsgasztronómia budapesti otthona, a St. Andrea Restaurant elegáns ételekkel, az egri borvidék legszebb tételeivel, pezsgő, mégis emelkedett hangulattal várja vendégeit az adventi időszaktól az újévig.

ÜZLETI VAGY PARTNERI TALÁLKOZÓ (10 főig)

Néhány főre szóló megrendelés esetén speciális ajánlatot küldünk az érdeklődőknek, maximum 10 főig az éttermi térhez kapcsolódó különtermünket is igénybe lehet venni.

ZX_18652.jpg

MAGÁN VAGY ÜZLETI RENDEZVÉNY KÜLÖNTERMÜNKBEN (20 főig)

Hangács különtermünk a tökéletes helyszín, ha a pezsgő belvárosban, mégis nyugodt, ünnepi hangulatban szeretne ebédelni vagy vacsorázni szeretteivel, üzleti partnereivel vagy munkatársaival.

ZX_18535.jpg

MAGÁN VAGY ÜZLETI RENDEZVÉNY TELJES ÉTTERMÜNKBEN (60 főig)

Lehetőség van a teljes étteremben saját, zártkörű rendezvényt megvalósítani, ebben az esetben csapatunk csak az Önök ünnepi alkalmáról gondoskodik.

ZX_18627 .jpg

 

* * * St. Andrea Wine&Skybar * * * *

Budapest történeti belvárosának gyönyörű tetőteraszán minden az élet szeretetéről szól: szép borok, mesés koktélok, könnyed bárételek, napfény, élőzene, az óriáskerék és a Gellérthegy sziluettje - ragyogás a város fölött. A bárban készülő koktélok, a St. Andrea Borászat válogatott tételei mellett az itt dolgozó csapat felkészültsége, lezsersége és az általuk varázsolt, felejthetetlen hangulat teszik emlékezetessé a Skybarban töltött délutánokat és estéket. Az ünnepi időszakban a Vörösmarty téri karácsonyi vásár és a kivilágított város a lábunk alatt hever. 

ZX_19627.jpg

CÉGES VAGY CSOPORTOS RENDEZVÉNYEK

A skybar belső ültetett kapacitása 55 fő, állófogadás esetén maximum 80 főt tudunk fogadni. A terasz a téli időszakban nem üzemel, de vendégeinknek lehetőségük van italukkal kisétálni és onnan figyelni a város fényeit.

ZX_19723(2).jpg

St. Andrea Restaurant – ajánlatkérés és részletek:

info@standrearestaurant.hu


St. Andrea Wine&Skybar - ajánlatkérés és helyszínbejárás:

event@standreaskybar.hu

 

Reservation

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5

Opening hours

Monday-Saturday: 15:00—24:00
Sunday: 15:00—22:00

 

 

Dress code: casual

With a casual and neat attire matching the style of St. Andrea Wine & Skybar, our guests respect the place and their fellow guests. Please choose your attire accordingly.

Groups

Please note that groups of 10 people and more are subject to a minimum consumption per person, which is 10.000,-Ft/person + service charge. 

Safety and legal information

Please note that the Skybar terrace may only be used at your own risk and with due regard for the safety of others. St. Andrea Wine & Skybar accepts no liability whatsoever for any accident or damage caused by a violation of the rules of conduct. Please be aware that if your behavior threatens the physical safety of others or causes harm to others (e.g. dropping or deliberately throwing any objects from the terrace), Skybar will immediately report this to the authorities.