• English
  • Magyar
Asztalfoglalás
  • Asztalfoglalás
  • Rólunk
  • Kínálatunk
    • Étlap
    • Koktélok
    • Borlap
    • Itallap
  • Programok
  • Rendezvények
  • Hírek
  • Galéria
  • Borászat
  • Étterem
  • Webshop
  • Kapcsolat
HU / EN

HÍREK

VISSZA A BLOGRA
MEGOSZTÁS:
2018.12.10. / St. Andrea

Gourmet konyha sznobéria nélkül – A St. Andreában ebédeltünk

Egyre több éttermet tud felmutatni a főváros, ahol komolyan veszik az ebédmenüzést, és a műfaj határain belül olyan igyekezettel készülnek a 3 fogásos “kis menüsorok”, amivel nem hoznak szégyent az esti kínálat színvonalára sem. A St. Andrea ebédmenüje ezek közül is bátran a város legjobbjai közé sorolható.

A Nyugati pályaudvar az utóbbi években egyre kétségbeejtőbb képet mutat, jó érzésű ember az aluljárószintet például, ha teheti, elkerüli. Ettől a nem túl vonzó közegtől pár lépésre várja vendégeit a St. Andrea Wine & Gourmet Bar, kevésbé puccos nevén a St. Andrea étterem. (Egy kis gyöngyszem a közelben a Tama is, ahol szintén ebédmenüztünk!) A 2018-as Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban másodszorra került be az országos top 10-be a St. Andrea 91 ponttal. (Ugyancsak 91 pontot kapott sorrendben a Stand25, a Fáma és a Mák is.) Az előkelő helyet egy díj is kiegészítette, ugyanis Barna Ádám konyhafőnök nyerte el Az Év Séfje-díjat is.

Az Év Séfjénél márpedig szívesen ebédel az ember.

A teljes cikk itt olvasható.

MEGOSZTÁS:
VISSZA A BLOGRA
Dining Guide TOP100 Étteremkalauzebédmenüév séfje
nálunk mindig történik valami

önnek ajánljuk

Borbár
2019.01.10. / St. Andrea

BAKANCSLISTA 2019 – ÉTTERMEK

Borászat
2019.01.10. / St. Andrea

A szeretet egyik legnagyobb erénye a türelem, ezt egy borásznak is tudnia kell

Borászat
2019.01.10. / St. Andrea

Csak a paprikát ismerte a sztárséf, most a magyar éttermeket dicséri

"Biztos vagyok benne, hogy minden „hithű” borász arra vágyik, hogy olyan terméket készítsen egyszer, mely igazán nagy elismertséget eredményez a bor, a birtok és önnön szakmai megítélése szempontjából. Ez éltet, hajt és ösztönöz bennünket. Szeretnénk bebizonyítani, hogy mi is képesek vagyunk igazi alkotásokra, képesek vagyunk felejthetetlen gyönyöröket nyújtó borok készítésére, és ha valaki elér a minőségi szint eme nagyságára, melyet töretlenül, állhatatosan, évtizedeken át képes megtartani, méltán válhat birtoka presztizs birtokká és terméke ikonborrá, mely további lelkes borászok ösztönzője lehet."


Dr. Lőrincz György

ST. ANDREA CSOPORT

  • St. Andrea Szőlőbirtok
  • St. Andrea Restaurant
  • St. Andrea Webshop

TARTALOM

  • Rólunk
  • Programok
  • Híreink
  • Koktélok
  • Itallap
  • Borlap
  • Étlap
  • Galéria
  • Asztalfoglalás
  • Kapcsolat
  • Hasznos információk

ELÉRHETŐSÉGEINK

  • 1052 Budapest, Deák Ferenc u. 5
    Bejárat a Vörösmarty tér felől
  • Mobil: +36 30 300 3930
  • skybar@standreaskybar.hu

NYITVA TARTÁS

  • Vasárnap - Hétfő Zárva
  • Kedd - Szombat 1500-2300
  • Konyha nyitvatartás 2200 óráig

© 2021 St. Andrea Wine & Skybar Budapest Minden jog fenntartva. Adatvédelmi engedélyszám: NAIH-116906/2017