• English
  • Magyar
Asztalfoglalás
  • Asztalfoglalás
  • Rólunk
  • Kínálatunk
    • Étlap
    • Koktélok
    • Borlap
    • Itallap
  • Programok
  • Rendezvények
  • Hírek
  • Galéria
  • Borászat
  • Étterem
  • Webshop
  • Kapcsolat
HU / EN

HÍREK

VISSZA A BLOGRA
MEGOSZTÁS:
2018.11.08. / St. Andrea

„SZERETNÉNK LEBONTANI A GÁTAKAT”

Kisiskolás kora óta szakács szeretett volna lenni, pedig akkoriban közel sem fürödhettek úgy a népszerűségben a séfek, mint manapság. Vezetett vadászházat, dolgozott Angliában, Ausztriában és Kanadában. Barna Ádám, a St. Andrea Wine&Gourmet Bar séfje szerint manapság ismét fontosabb a küllemnél az íz, ugyanakkor a látszólag egyszerűbbnek tűnő ételek mögött is komoly munka van. Azt is elárulta nekünk, miért kell kiírni másképp a táblára a zöldbabfőzeléket.

– Januárban önt választotta a Dining Guide az év séfjének. Mennyiben változott meg az élete azóta?

– Alapvetően nem sokat, mert nem díjakért dolgozunk, az elismerések nem határozzák meg a mindennapjainkat. Ezért nem gondolom, hogy ez akkora teljesítmény lett volna részemről, és azóta is teszem a dolgomat. Ugyanakkor az tagadhatatlan, hogy a díj felelősséggel jár.

– Nőtt a forgalom a korábbiakhoz képest azt követően, hogy önnek ítélték a címet?

– Mindenképpen érezzük, hogy egyre több a magyar vendég, amiben talán szerepet játszhat az elismerés is. Ugyanakkor úgy értékelem: a díj nem nekem szól egyedül, hanem értékelték azt a lendületet, ami az étteremre, vagyis a managementre, Lizicsár Miklós üzletvezetőre, Kollár Endre sous séfre és az egész csapatra jellemző.

A teljes cikket itt lehet elolvasni.

MEGOSZTÁS:
VISSZA A BLOGRA
Barna Ádámséf
nálunk mindig történik valami

önnek ajánljuk

Borbár
2019.01.10. / St. Andrea

BAKANCSLISTA 2019 – ÉTTERMEK

Borászat
2019.01.10. / St. Andrea

A szeretet egyik legnagyobb erénye a türelem, ezt egy borásznak is tudnia kell

Borászat
2019.01.10. / St. Andrea

Csak a paprikát ismerte a sztárséf, most a magyar éttermeket dicséri

"Biztos vagyok benne, hogy minden „hithű” borász arra vágyik, hogy olyan terméket készítsen egyszer, mely igazán nagy elismertséget eredményez a bor, a birtok és önnön szakmai megítélése szempontjából. Ez éltet, hajt és ösztönöz bennünket. Szeretnénk bebizonyítani, hogy mi is képesek vagyunk igazi alkotásokra, képesek vagyunk felejthetetlen gyönyöröket nyújtó borok készítésére, és ha valaki elér a minőségi szint eme nagyságára, melyet töretlenül, állhatatosan, évtizedeken át képes megtartani, méltán válhat birtoka presztizs birtokká és terméke ikonborrá, mely további lelkes borászok ösztönzője lehet."


Dr. Lőrincz György

ST. ANDREA CSOPORT

  • St. Andrea Szőlőbirtok
  • St. Andrea Restaurant
  • St. Andrea Webshop

TARTALOM

  • Rólunk
  • Programok
  • Híreink
  • Koktélok
  • Itallap
  • Borlap
  • Étlap
  • Galéria
  • Asztalfoglalás
  • Kapcsolat
  • Hasznos információk

ELÉRHETŐSÉGEINK

  • 1052 Budapest, Deák Ferenc u. 5
    Bejárat a Vörösmarty tér felől
  • Mobil: +36 30 300 3930
  • skybar@standreaskybar.hu

NYITVA TARTÁS

  • Vasárnap - Hétfő Zárva
  • Kedd - Szombat 1500-2300
  • Konyha nyitvatartás 2200 óráig

© 2021 St. Andrea Wine & Skybar Budapest Minden jog fenntartva. Adatvédelmi engedélyszám: NAIH-116906/2017